Restaurant & Catering
Kjøkkenet åpner kl 1400 mandag til lørdag, vi serverer dagens middag mellom kl 1600 - 2100 mandag - lørdag. Noen dager er det bùffet, andre dager er det dagens middag.Søndagene stenger kjøkkenet kl 1700.
Torsdagen er komledagen - da har vi komlebuffè frå kl 1400 - 1800. Komlene tar alltid ferie i sommarferien. Oppstart etter ferien er 13.august 2020. NB Sjekk facebooksida vår angående opningstider på komlebuffet!https://www.facebook.com/Fitjar-Fjordhotell-176190005726745
Søndagen har vi søndagsbuffè fra kl 1300 - 1700. Denne består av fleire ulike typar kalde og varme rettar, samt eit stort dessertbord. NB! Sjekk facebook sida vår angående opningstider på søndagsbuffet!https://www.facebook.com/Fitjar-Fjordhotell-176190005726745
Vi kan levere mat til dei fleste høve, både små og store selskap. Me tilbyr:
Meny - Varmrettar og dessert her
Meny - Gravferd og minnestund her
Meny - Koldbord her
Meny - tapas lett og full her
Ta kontakt med oss så lagar me ein meny til deg.